top of page

VILKA ÄR VI?

CM Gruppen Sverige AB är ett innovativt byggentreprenadföretag som grundades 2016 av Mika & Camilla Frödén i Stockholm.

 

Vårt mål är att leverera de bästa lösningarna för våra kunder med bästa möjliga expertis och kvalitet. Vi har ett passionerat och erfaret team av yrkesmän som har samlat en djup kunskap inom byggbranschen genom åren.

Vi tillämpar den senaste tekniken och metoderna för att säkerställa att våra projekt utförs på ett effektivt och hållbart sätt.

 

Vi är baserade i Saltsjö-Boo och vår närhet till Stockholm ger oss en unik position att betjäna både företags- och privatkunder i hela området. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner och arbetar ständigt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi tar ansvar för hela projektet, från planering till färdigställande, och ser till att allt utförs i enlighet med höga säkerhetsstandarder och gällande byggregler. Vi tror på att skapa en öppen dialog med våra kunder, vilket gör att vi kan anpassa oss efter deras behov och önskemål och leverera en skräddarsydd lösning som uppfyller deras krav och förväntningar.

 

Vårt företag är engagerat i att upprätthålla höga etiska och professionella standarder, vilket gör oss till en pålitlig och ansvarsfull partner. Vi är stolta över att vara en del av den ständigt växande byggbranschen och ser fram emot att fortsätta växa och leverera högkvalitativa projekt för våra kunder.

BANNER.png

Vi utför projektledning i nära samarbete med noga utvalda partners där vi står för 
entreprenaden inom fastighetsunderhåll, byggställning, solceller och väderskydd. Vi utför även entreprenaden med egna anställda hantverkare och är medlemmar i Byggföretagen.

 

Construction Management är en effektiv genomförande- metod för projekt som utförs på delad entreprenad. Metoden har många fördelar. Med CM bygger beställaren i egen regi men får hjälp av ett CM-företag som stärker upp byggherrens egen projekt avdelning och stöttar organisationen genom hela projektet. Det ger byggherren expertkompetens och extra muskler från början till slut.

 

Genom att delprojekten handlas upp av en oberoende part istället för av exempelvis en totalentreprenör kan både kvalitet och pris konkurrensutsättas vilket skapar förutsättningar för effektivt, hållbart och långsiktigt byggande.

 

 

 

 

CM Gruppen Sverige AB

Snickarvägen 1D

132 38 SALTSÖ-BOO | SVERIGE

info@cmentreprenad.se

Bankgiro 643-1621 - Vi innehar F-skattsdel

Organisations nummer: 559012-5430

bottom of page