CM STÄLLNING

bygger dina drömmar

KOSTNADSEFFEKTIV LOGISTIK

Bygg- och fastighetsbranschen växer. Kraven på att snabbt tillgodose ställningskapacitet och kostnadseffektiva montage kombinerat med effektiv logistik ökar. Vi på CM Ställning är oberoende och kan därför uppfylla den bästa lösningen för just era behov. CM bygger ställningar åt vårt systerbolag P&B Plåtslageri AB.

Vi sätter kunden i centrum, vi lyssnar och uppfyller era behov. Betydelsen av att vara nära kunden och vara flexibel är egenskaper som vi eftersträvar att alltid leva upp till. Våra uppdragsgivare känner oss som en pålitlig, kompetent leverantör av byggnadsställningar och väderskydd

 

Våra kunder ställer höga krav på oss, därför erbjuder vi en hög service nivå med kvalitetsäkrad process. En effektiv kommunikation är av högsta prioritet hos oss för att spara tid och säkerställa att montaget färdigställs inom tidsramarna

BYGGSTENARNA I VÅRA MONTAGE BESTÅR AV

MONTÖRER

Våra montörer och arbetsledare är erfarna och kunniga. Vi har vana från både ställning för nyproduktion och renoveringar. Våra montörer är lyhörda och flexibla för att kunna anpassa till de ändrade behov som ofta uppstår. Våra montörer innehar ställningsutbildning och ID06.

SÄKERHET


Våra montörer använder fallskyddsutrustning, skyddskläder. Vi säker-ställer konstruktionen genom att rätt lastför-utsättning, rätt dimen-
sion, rätt material, rätt utförande och att rätt tillsyn efterlevs. Efter montage utför vi en ställnings-besiktning tillsammans med beställaren. Ledningen innehar bas P/U utbildning och vi följer gällande arbets-miljölagar.

STÄLLNINGAR


Vi använder typgodkänd Layher och Haki ställ-ningar i både aluminium och stål anpassad till montaget. Vi samarbetar med noga utvalda underleverantörer för att säkerställa kapaciteten inför projekten. Vi monterar rör, ram, modul och klätterställningar. Inget uppdrag är för svårt för oss.

VÄDERSKYDD


Genom att skydda arbetsplatsen höjer du effektiviteten och minskar risken för kostnadskrävande fuktskador. Den ökade säkerheten, trivseln och komforten kan du också räkna hem. Våra väder-
skydd anpassas efter alla typer av byggnader, arbets-platser och vi har god erfarenheter av att montera dem efter ert specifika behov.

REFERENS OBJEKT

Kantatvägen Nacka
Kantatvägen Nacka

press to zoom
Upplands Väsby
Upplands Väsby

press to zoom
Västerhaninge villa
Västerhaninge villa

press to zoom
Kantatvägen Nacka
Kantatvägen Nacka

press to zoom
1/69

P&B Plåtslageri AB är vårt systerbolag och verkar inom plåtentreprenader och taksäkerhet. Tillsammans är vi starka och erbjuder ett helhetskoncept.

 

CM Ställning samarbetar endast med noga utvalda underleverantörer vilka alla innehar utbildade och erfarna montörer. De är specialister inom sitt område och uppfyller samtliga bransch och myndighetskrav som ställs för att utföra arbetet korrekt. Ett bra samarbete stärker och säkerställer vår kapacitet oavsett storlek, svårighetsgrad eller tidsram.

PARTNERS

KONTAKTA OSS

CM Gruppen Sverige AB

Snickarvägen 1D

132 38 SALTSJÖ-BOO | SVERIGE

Telefon 0768 786858 | 0768 794979

info@cmstallning.se

Bankgiro 643-1621 | Vi innehar F-skattsdel

Organisations nummer 559012-5430

Byggföretagen.png

Success! Message received.